Grace

Grace, wie is zij?  Ik zal het je in vogelvlucht vertellen.

Mijn naam is Grace Kamp Broekhuijsen, 53 jaar jong en nog net twee dagen geboren onder het sterrenbeeld ram. Ik ben van Nederlands-Indische afkomst, maar in hart en nieren ( hoe is het mogelijk!) een echte Francofiel! Daarnaast ben ik gelukkig getrouwd, moeder van drie heel lieve kinderen, het baasje van onze lieve  hond Tommy en schrijfster van het blog: lifewithgrace.nl

Mijn man en onze drie kinderen.

Mijn passies

Ik vind het enorm leuk om te schrijven en ben zodoende deze site begonnen, zodat ik wat ik voel en denk op ‘papier’ kan zetten. Ik schrijf over van alles en nog wat en hoop dat ik jou kan inspireren met mijn hersenspinsels!

Op mijn site kun je verhalen vinden over mijn dagelijkse leven, mijn kookkunsten en het opknappen van meubels en het maken van brocante en landelijke interieur freubels. Ik ben een vechter voor de rechten van het kind en een gepassioneerd mens, als het gaat om doorgeven van kennis op spiritueel gebied. Deze laatste overigens, zonder gebruik van enig etiket. Naast mijn baan in het onderwijs, ben ik spiritueel coach/kindercoach en gediplomeerd magnetiseur.

Mijn motto: ‘Wij komen allemaal uit dezelfde bron en zijn daarom één.’

Spiritualiteit, gedichten en mooie spreuken, kortom een gevarieerd aanbod voor de echte lezer!

Ik hoop je elke maandag op mijn site te ontmoeten met een nieuw verhaal. Je reacties zijn altijd welkom en je kunt mij volgen via Facebook, Twitter, Bloglovin, Pinterest en Instagram.

Veel plezier op mijn site,

Warme groet Grace

Wie is Grace?