Tijd voor verandering

Lieve lezers,

In de afgelopen jaren, heb ik met veel plezier mijn hersenspinsels met jullie gedeeld op lifewithgrace.nl. Toch heb ik besloten te stoppen met mijn blog en het schrijven op een andere manier voort te zetten.

Schrijven is iets wat bij mij hoort en waar ik heel veel plezier uithaal, maar ik wil het in een ander vat gieten. Het is tijd voor verandering en ondergetekende wil haar tijd wijden aan het schrijven van een boek.

Ik wil jullie dan ook bedanken voor de tijd en aandacht die jullie in het lezen van mijn hersenspinsels hebben gestopt.

Heel veel liefs van mij en wie weet tot schrijfs!

Warme groet,

Grace

P.S. Toch op de hoogte blijven?

Dit kan op mijn FB pagina, die je kunt vinden onder Grace Broekhuijsen. :)

grace

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>